Uživaj u kuglanju u "Bowling Center Plitvice"

Doživite uzbuđenje kuglanja kao nikada prije, uz najsuvremenije staze i živopisnu atmosferu, samo u Bowling centru Plitvice.

Bowling Center Plitvice se nalazi u Vrhovinama na adresi Donji Babin Potok , Vrhovine.

Bowling centar Plitvice je moderan prostor s tri bowling staze i besplatnim parkingom.
U sklopu Bowling centra nalazi se i bar bogat raznovrsnim pićima u kojem se možete opustiti i uživati bez obzira na povod vašeg dolaska.
Zato, koja god prilika bila, želite li uživati u bowlingu, sami ili s ekipom, dočekat ćemo vas spremni.
Bowling centar Plitvice mjesto je u kojem ćete doživjeti najbolju zabavu i provesti se kao nikad do sad.

Neusporedivo iskustvo kuglanja

Zašto odabrati našu kuglanu?

U Boćarskom centru Plitvice redefiniramo tradicionalno iskustvo kuglanja s našim naprednim automatskim sustavima bodovanja, luksuznim VIP stazama i izborom gurmanske hrane i pića. Bilo da ste iskusni profesionalac ili početnik, naša staza je dizajnirana da pruži uzbudljivo iskustvo sa svakom rolom lopte.

Naše trake opremljene su dinamičnom rasvjetom i surround zvučnim sustavima, poboljšavajući vašu igru i postavljajući savršeno raspoloženje za zabavu i natjecanja. Osim toga, naše ljubazno osoblje uvijek je na raspolaganju kako bi osiguralo da vaše iskustvo bude besprijekorno i ugodno.

Mjesto gdje se susreću zabava i uzbuđenje

Istražite našu kuglanu

Krenite u vizualni obilazak naše galerije i pogledajte uzbuđenje i zabavu koja vas očekuje u Bowling Center Plitvice. Od naših modernih staza do radosnih izraza naših posjetitelja, svaka slika bilježi bit onoga što našu kuglanu čini posebnom.

Pogodite svoju najbolju igru u Kuglačkom centru Plitvice!

Jeste li spremni za uzbuđenje? Doživite uzbuđenje kuglanja s prijateljima ili obitelji u Bowling Center Plitvice. Usavršite svoje strajkove, uživajte u našim najsuvremenijim sadržajima i stvorite nezaboravne uspomene. Ne propustite zabavu – rezervirajte svoju traku već danas!

Skip to content